Als gevolg van een reorganisatie (of is het modernisering of hervorming?) gaan de docenten van Fluxus in Zaandam vanaf komend najaar door het leven als zelfstandig ondernemer. Dat geldt ook voor keyboard docent Marcel de Hoop uit Hoofddorp. Hij blijft gewoon keyboardles geven in Zaandam en Hoofddorp, maar dan los van Fluxus. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe website bij.

Oorspronkelijk was het idee van Marcel om een website in zwart-wit te laten maken, geïnspireerd op de toetsen van een keyboard. Door het plaatsen van foto’s kwam er vanzelf kleur in de website, zodat het zwart-wit idee steeds meer werd losgelaten. Uiteindelijk is het een site geworden met een rustige uitstraling, gebouwd rondom de informatie die Marcel wil geven aan zijn toekomstige leerlingen. Centraal op de website staat het inschrijfformulier.

Natuurlijk is het de bedoeling dat iedere bezoeker van de website zich gaat aanmelden voor de gezellige en professionele keyboard lessen. Het inschrijfformulier is gemaakt met Joftorm, wat zeker een aanrader is voor complexere webformulieren.

Bekijk hier de nieuwe website van Marcel de Hoop Muziek

About Albert Hoogendoorn

Albert Hoogendoorn is de eigenaar van AH Webdevelopment, een jong bedrijf dat wordpress websites en webshops maakt voor (veelal startende) ondernemers, zzp-ers, particulieren en non-profit organisaties. Vraag een offerte aan. | Neem contact met me op.

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *