Hoe zal ik deze opdracht beschrijven? Na het mooie rood van Neeltje Waagmeester, ben ik bijna geneigd om over het mooie roze van Singh-decorations te beginnen, maar dat moet toch origineler kunnen.

Twee dames Angela en Veronica, net voor zichzelf begonnen en nog geen cent verdiend, willen voor hun bedrijf een website hebben. Budget is er eigenlijk niet, maar wensen en ideeën zijn er genoeg. Zakelijk gezien moet je zo’n opdracht eigenlijk niet aannemen, maar zijn we niet op deze wereld om elkaar een beetje te helpen? Ik weet het, met deze instelling zal ik nooit een succesvol zakenman worden, maar ik voel me er wel prima bij!

Maar goed. Terug naar de opdracht. Angela en Veronica verzorgen alles wat je bij een (groot) feest nodig hebt. Van de verhuur van stoelen tot de volledige zaalinrichting compleet met DJ, voor alles kun je bij ze terecht. De afspraak was dat ik WordPress voor ze zou installeren met een eenvoudig doch net template. Omdat ze precies weten wat mooi en smaakvol is, kwamen ze telkens met een klein verzoekje: “kan er een beetje meer van dit, of kan er een beetje minder van dat…” Ze kwamen steeds op nieuwe ideeën. Uiteindelijk moest ik de dames toch even tot de orde roepen en daarvoor greep ik terug op een oud mopje:

Ken je het verhaal van die man die met zijn auto naar de benzinepomp ging?
Vraagt–ie aan de pompbediende : “Wat kost een druppel benzine?”
Antwoordt de pompbediende: “Een druppel benzine kost niets.”
Zegt die man : “Druppel hem dan maar vol…!”

Afsluitend, een heel leuke opdracht waaraan ik nog lang met plezier zal terugdenken. Ik hoop dat als Singh-Decorations is uitgegroeid tot een multi nationaal bedrijf, de dames nog eens terugdenken aan die Zaanse Webdesigner die ze een zetje in de goede richting heeft gegeven.

About Albert Hoogendoorn

Albert Hoogendoorn is de eigenaar van AH Webdevelopment, een jong bedrijf dat wordpress websites en webshops maakt voor (veelal startende) ondernemers, zzp-ers, particulieren en non-profit organisaties. Vraag een offerte aan. | Neem contact met me op.

One Response to “Een nieuwe website voor Singh-Decorations te Almere”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *