In 2016 wordt Jolanda van Boxtel 50 jaar. Op zich niets bijzonders, want er zijn heel veel mensen die deze leeftijd bereiken. Wel bijzonder is de manier waarop ze dit feit wil gaan vieren : zingen in het Zaantheater te Zaandam met een koor van ongeveer 650 personen. Dat moet het grootste koor van Zaanstad worden. Iedereen die van zingen houdt, kan meedoen.

Om informatie te geven over dit evenement heeft Jolanda een website laten maken bij AH Webdevelopment. Op dit moment is de opzet van de website nog heel eenvoudig, en geeft het alleen informatie over deze interessante plannen.

De komende tijd gaat de website uitgebreid worden met een formulier voor belangstellingsregistratie, een webshop voor de kaartverkoop, en download pagina’s waar de zangers en zangeressen hun stempartij kunnen downloaden, zodat ze thuis kunnen oefenen.

Kortom, de huidige website is het begin van een interessant traject, dat bijna twee jaar gaat duren!

About Albert Hoogendoorn

Albert Hoogendoorn is de eigenaar van AH Webdevelopment, een jong bedrijf dat wordpress websites en webshops maakt voor (veelal startende) ondernemers, zzp-ers, particulieren en non-profit organisaties. Vraag een offerte aan. | Neem contact met me op.

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *