Met gepaste trots toon ik hier de nieuwe website van Licht Service Zaanstad. Niet de snelst gerealiseerde website, maar dat is niet wat telt. De site geeft een goed overzicht van de verschillende productgroepen van deze electrotechnische groothandel. Van lampen, batterijen, bekabeling tot armaturen, noodverlichting en zonnebanklampen.

Heeft u iets nodig op het gebied van verlichting? Steek dan eens je licht op bij LSZ!

 

Lichtservice Zaanstad

About Albert Hoogendoorn

Albert Hoogendoorn is de eigenaar van AH Webdevelopment, een jong bedrijf dat wordpress websites en webshops maakt voor (veelal startende) ondernemers, zzp-ers, particulieren en non-profit organisaties. Vraag een offerte aan. | Neem contact met me op.

One Response to “Nieuwe Website : Licht Service Zaanstad”

 1. Martijn Nierop

  Licht Service Zaanstad heeft eindelijk een nieuwe website! Met uitstekende hulp van AH-WEBDESIGN hebben wij onze oude website (uit 2005) vervangen voor een nieuwe.

  In tegenstelling tot vele andere sites hebben wij ons beperkt tot alleen productgroepen. Omdat wij zeer binnenkort een webshop onder een andere naam willen gaan openen, leek ons dit de juiste manier onze website zo in te delen, zonder specifieke producten toe te voegen. Immers, door alleen een productgroep te omschrijven is ook snel duidelijk wat wij precies doen!

  Wij zijn heel tevreden over de manier waarop AH-WEBDESIGN deze website heeft vervaardigd. Vooral de snelle terugkoppeling, en de altijd duidelijke manier van communiceren heeft ons er toe gebracht dat wij AH-WEBDESIGN inmiddels opdracht hebben gegeven tot het bouwen van een nieuwe webshop!

  Wij hopen deze in het najaar van 2016 te kunnen openen..

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *