Martijn Ouwerkerk is jongerenwerker in Zaanstad en pionier op het gebied van jongeren en geloof. “Dit omdat ik een passie heb voor God en jongeren”, zoals hij zelf uitlegt op zijn nieuwe website. Op zijn nieuwe website kunt u ervaringen en verhalen lezen over ‘Live’: een experimentele vorm van kerk-zijn specifiek gericht op jongeren in Zaanstad. Daarnaast vertelt Martijn op zijn blog over zijn leven als Christen, en kunt u bijdragen lezen van Evert de Vries over de nieuwste films.

Het was een hele uitdaging om voor Martijn een nieuwe website te maken. Hij had zoveel wensen en zoveel goede ideeën, dat het soms lastig werd om aan al die wensen te voldoen. Verder zitten er een paar technische bijzonderheden in deze site, zoals het bijzondere menu op de voorpagina en daaronder een ‘teller’ die bijhoudt, hoe lang de bezoeker op de site is geweest.

Martijn, bedankt voor je ideeën, je inspiratie en soms ook voor je geduld!

Update oktober 2014

In oktober vroeg Martijn mij om een kleine update uit te voeren op zijn website. Wat meer kleur, iets meer rond in plaats van vierkant, en een paar kleine aanpassingen in de functionaliteit, en misschien nog iets met een ander lettertype.

Al met al werd het toch nog weer een hele operatie, maar Martijn is weer helemaal happy!

En bovenal, het resultaat mag er zijn!

About Albert Hoogendoorn

Albert Hoogendoorn is de eigenaar van AH Webdevelopment, een jong bedrijf dat wordpress websites en webshops maakt voor (veelal startende) ondernemers, zzp-ers, particulieren en non-profit organisaties. Vraag een offerte aan. | Neem contact met me op.

One Response to “Martijn Ouwerkerk”

  1. Martijn Ouwerkerk

    Ik kan Albert Hoogendoorn zeer aanraden als uw toekomstige web designer. De afgelopen maanden heel prettig met Albert samengewerkt. Wat ik fijn heb gevonden, is dat alles bespreekbaar was, niets was te gek en kon met al mijn ideeën bij hem terecht. Ik denk uniek in deze wereld en dit werk. Albert is geduldig, denkt mee en luistert goed. Resultaat een geweldige website, precies hoe ik het voor ogen had.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *