Het was even heftig, dat geef ik toe. De opdracht van Neeltje was om een website te maken gebaseerd op haar favoriete kleur rood. Nu zeg ik vaak: “Mooi rood is niet lelijk”, maar dat zeg ik meestal als ik voor een stoplicht moet wachten.

Deze kleur rood was wel ‘heel erg rood’. Het werd dus proberen, aanpassen, weggooien, opnieuw proberen, even rustig kijken, nog eens aanpassen, totdat deze favoriete kleur rood ook echt tot zijn recht kwam op een website met een zakelijke inslag.

Niet te overheersend. Niet te schreeuwerig. Mooi rood, en toch ook zakelijk. Dat is het uiteindelijke resultaat.

Heeft u een klus die op een of andere wijze te maken heeft met het schrijven van teksten, breng dan eens een bezoek aan die prachtige, rode website van Neeltje Waagmeester. En al heeft u op dit moment niets te schrijven, gewoon kijken is ook leuk.

About Albert Hoogendoorn

Albert Hoogendoorn is de eigenaar van AH Webdevelopment, een jong bedrijf dat wordpress websites en webshops maakt voor (veelal startende) ondernemers, zzp-ers, particulieren en non-profit organisaties. Vraag een offerte aan. | Neem contact met me op.

One Response to “Neeltje Waagmeester – Tekstschrijver en webredacteur”

  1. Neeltje Waagmeester

    Ik wilde een website die bij me past en met allerlei kant en klare formats kon ik niks. Dus ik besloot Albert Hoogendoorn in te schakelen. Mijn verzoek: een vrolijke website, liefst in mijn favoriete kleur rood, met contactformulieren. Overzichtelijk, speels, divers, maar toch zakelijk.

    Inmiddels staat http://www.neeltjewaagmeester.nl live en ik ben er apetrots op. Met heel veel dank aan Albert. Hij doet meer dan een website maken, hij denkt mee, is kritisch, heeft geduld (soms duurde het weer even voordat ik met tekst op de proppen kwam…) en heeft ook nog eens oog voor taal! Daarbij is hij op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van websites.

    En het blijft niet bij het maken van de website, nog steeds houdt hij me op de hoogte door middel van regelmatig kosteloos advies. Een vakman met een hart voor wat hij doet. Ik beveel AH-webdevelopment van harte aan!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *