Ik zal wel nooit in een Lamborghini Murciélago rijden, maar tijdens deze opdracht heb ik er in ieder geval regelmatig naar kunnen kijken. Begrijp me goed, er stond geen Lamborghini voor mijn deur, maar er moest een afbeelding van zo’n scheur-ijzer prominent op de voorpagina van een nieuwe website komen.

De heren van monster-cars waren goed voorbereid. Al bij mijn eerste kennismaking kreeg ik een stapeltje papieren mee waarop al hun wensen stonden beschreven en getekend. Dat werkt natuurlijk heerlijk. Je weet precies wat de klant wil en waarom. Duidelijk dus: op de voorpagina de reeds genoemde Lamborghini en verder een overzicht van alle auto’s die ze in de verkoop hebben, met de mogelijkheid om allerlei specificaties van die auto’s te vermelden.

Het zelf ontwerpen en maken van zo’n website voor tweede-hands auto’s is een enorme klus, maar op zo’n moment komt de wereldwijde WordPress community als geroepen. Na een tijdje goed zoeken vond ik het “autotrader” framework dat aan de meeste technische eisen van de klant voldeed. Op basis van dit framework heb ik voor monster-cars een fraaie en functionele website gemaakt.

Ben je van plan om je auto te verkopen of ben je op zoek naar een nieuwe tweede-hands auto? Kijk dan eens op de site van Monster Cars.

About Albert Hoogendoorn

Albert Hoogendoorn is de eigenaar van AH Webdevelopment, een jong bedrijf dat wordpress websites en webshops maakt voor (veelal startende) ondernemers, zzp-ers, particulieren en non-profit organisaties. Vraag een offerte aan. | Neem contact met me op.

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *