Rijopleiding de Kort is een nieuwe autorijschool die gevestigd is in Wormerveer. En daar hoort natuurlijk ook een nieuwe website bij. Eigenaar Harry de Kort had heel duidelijke ideeën over wat hij wel en niet wilde; over wat hij wel en niet mooi vond. Ook waren de teksten en afbeeldingen prima voorbereid.

Zulke duidelijke klanten maken het ontwerpen en maken van een nieuwe bedrijfswebsite een stuk eenvoudiger.

Als Harry zijn rijlessen ook zo gestructureerd aanpakt, dan is het een echte aanrader!

Qua webdesign waren er niet heel veel valkuilen. Alleen het ‘knoppen-menu’ vergde enige extra aandacht, zodat het correct wordt weergegeven op kleinere beeldschermen zoals van een tablet of smartphone.

Ook deze website is weer gemaakt met WordPress als uniek gemaakt child theme van het Genesis Framework.

About Albert Hoogendoorn

Albert Hoogendoorn is de eigenaar van AH Webdevelopment, een jong bedrijf dat wordpress websites en webshops maakt voor (veelal startende) ondernemers, zzp-ers, particulieren en non-profit organisaties. Vraag een offerte aan. | Neem contact met me op.

One Response to “Nieuwe website voor Rijopleiding de Kort”

  1. Rijopleiding Harry de Kort

    Zeer prettige samenwerking met Albert Hoogendoorn. De invulling, ideeën en lay-out voor de inrichting van mijn website http://www.rijopleidingdekort.nl zorgde ervoor dat ik met de drukke start van mijn onderneming veel zaken gerust uit handen kon geven. Wilde ik toch iets veranderd hebben? Eén telefoontje of mailtje en het werd onmiddellijk geregeld.
    Absolute aanrader.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *