Houd je van muziek waar je helemaal rustig van wordt? Wil je na een drukke dag lekker leeg worden in je hoofd en helemaal tot rust komen? Dan zou ik zeker regelmatig naar Peaceful Radio luisteren.

Voor dit new age internet radio station heb ik een mooie (en rustige!) website mogen maken. Verwacht dus geen spetterende kleuren en wilde grafische uitspattingen. Alles moet rust uitstralen.

De ‘Play Button’ zit lekker centraal in het menu, maar als je wilt kun je de player ook als een popup gebruiken.

De website bevat ook veel informatie over- en interviews met artiesten.

About Albert Hoogendoorn

Albert Hoogendoorn is de eigenaar van AH Webdevelopment, een jong bedrijf dat wordpress websites en webshops maakt voor (veelal startende) ondernemers, zzp-ers, particulieren en non-profit organisaties. Vraag een offerte aan. | Neem contact met me op.

One Response to “Peaceful Radio”

  1. Benno Veugen

    Als eigenaar van het radio internet station Peaceful Radio zocht ik naar een betrouwbare partij die kon meedenken in het ingewikkelde proces van een website van een dergelijk internationaal radiostation. In de persoon van Albert Hoogendoorn van AH-Webdevelopment vond ik deze. Verheugd was ik door de positieve inbreng van Albert, die schijnbaar onvermoeid van start ging en het ontwikkelingsproces van een nieuwe website vlot tot een goed resultaat bracht en ook daarna technische problemen vlot verhielp. Albert liet op een realistische manier zien wat de (on)mogelijke mogelijkheden zijn om een dergelijke website te bouwen in WordPress en dat is, denk ik, vooral zijn grote kracht!
    (kopie van originele recensie op Google)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *