Radio Seaside

Radio Seaside is een radio station in Egmond aan Zee dat 24/7 uitzendt over het internet. De website van radio Seaside was aan een upgrade toe, en de opdracht om dat te doen werd aan AH-Webdevelopment gegeven. Het werd een uitdagende klus : niet alleen de website moest een facelift krijgen, ook de door een database gegenereerde gegevens van de uitzending moesten correct verwerkt worden. En bij dat alles moesten de lopende uitzending zo weinig mogelijk hinder ondervinden.

Het resultaat is te zien op www.radioseaside.nl  en als u daar een kijkje neemt, zet dan een goede koptelefoon op en luister naar “music that matters”!

About Albert Hoogendoorn

Albert Hoogendoorn is de eigenaar van AH Webdevelopment, een jong bedrijf dat wordpress websites en webshops maakt voor (veelal startende) ondernemers, zzp-ers, particulieren en non-profit organisaties. Vraag een offerte aan. | Neem contact met me op.

One Response to “Radio Seaside”

 1. Ronald Wijker

  Radio Seaside wilde z’n website laten moderniseren, contact opgenomen met een bedrijf dat websites bouwt en onderhoud.
  Maar de prijs die ze vroegen ging het budget ver te boven. Maar de man was wel zo vriendelijk de weg te wijzen waar we terecht konden voor een prijs die beter in ons budget paste.

  Via marktplaats kwamen we op de site http://www.betaalbarewebdesigners en daar een offerte aangevraagd. Zo kwamen we in contact met Albert Hoogendoorn die als eerste reageerde en voor een zeer aantrekkelijk tarief de Radio Seaside website wilde moderniseren.
  Na onze wensen kenbaar gemaakt te hebben is Albert aan de slag gegaan en kwam vrij snel met een opzet, in wordpress. Na wat contact heen en weer hadden we snel het gewenste resultaat.

  Er was echter een niet voorziene hobbel, Radio Seaside is een webstation, hierbij is het handig dat luisteraars kunnen zien wat er gedraaid wordt en gaat worden, ook is er de mogelijkheid om verzoekplaten aan te vragen. Hiervoor draait een stuk software van Spacial een Amerikaanse firma welke software onder de naam Sambroadcasting uitbrengt tbv radio automatisering . Een onderdeel hiervan is playlist & request, dit moest ook ingepast worden. En omdat de software, zoals aangeleverd, niet naar wens werkte heeft Albert in de software programmering flink wat moeten aanpassen om het goed werkend te maken.

  Ook is Albert een avond langs geweest om het een en ander uit te leggen, zodat we zelf met onze vernieuwde website aan de slag konden.
  Benieuwd??? het resultaat kunt U zien op http://www.radioseaside.nl

  Wij van Radio Seaside zijn uitermate tevreden over de gang van zaken, mocht U een iemand zoeken om uw website te laten bouwen / moderniseren dan kunnen we U van harte Albert Hoogendoorn aanraden. U zult er zeker geen spijt van hebben, en dat allemaal voor een zeer aantrekkelijk tarief.

  Ronald Wijker

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *