South-end Mobiel

screenshot south-end mobielSouth-end.nl is de website van South-end Food & Health Coaching in Oostzaan. Deze website is door een andere partij gemaakt n.a.v. een gedetailleerd Photoshop ontwerp. Een prachtig ontwerp, maar het bleek nogal lastig om de site goed functionerend online te krijgen. Door een aantal aanpassingen is het toch gelukt, om deze site online te krijgen. Geen misverstanden dus : dit ontwerp is niet van mij.

Ook bleek dat deze site niet goed werd weergegeven op smartphones. Om dit op te lossen heb ik een speciale “mobiele versie” van de website gemaakt. Benieuwd naar het resultaat? Ga dan met uw smartphone naar www.south-end.nl.

Heeft u dus een bestaande website die niet geschikt is voor smartphones? Vraag dan een offerte aan om een speciale mobiele versie van uw website te laten maken.

About Albert Hoogendoorn

Albert Hoogendoorn is de eigenaar van AH Webdevelopment, een jong bedrijf dat wordpress websites en webshops maakt voor (veelal startende) ondernemers, zzp-ers, particulieren en non-profit organisaties. Vraag een offerte aan. | Neem contact met me op.

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *