De Stichting Vrienden van Gorazde is opgericht in 2013 met het doel om hulp te bieden aan de zwaksten in de samenleving van Bosnie en Herzegovina. Nog steeds hebben kinderen, ouderen en zieken te kampen met de gevolgen van de Balkan oorlog. Deze groepen hebben het meest te leiden gehad van de oorlog en zij profiteren ook als laatsten van het herstel van de laatste jaren.

De Stichting had een nieuwe website nodig om vorm te geven aan het inzamelen van donaties en sponsorgelden. Niet alleen moest er aandacht zijn voor de hulp acties zelf, maar ook voor de acties om geld in te zamelen. Daarbij moest ook gedacht worden aan een donatie pagina met de mogelijkheid om via iDEAL een bedrag te doneren en een sponsorpagina voor bedrijven.

Een laatste bijzonderheid was, dat de website in drie talen beschikbaar beschikbaar moest komen : Nederlands, Engels en Bosnisch. Gelukkig biedt de combinatie van het WordPress CMS in combinatie met WPML hiervoor een uitstekende oplossing.

About Albert Hoogendoorn

Albert Hoogendoorn is de eigenaar van AH Webdevelopment, een jong bedrijf dat wordpress websites en webshops maakt voor (veelal startende) ondernemers, zzp-ers, particulieren en non-profit organisaties. Vraag een offerte aan. | Neem contact met me op.

One Response to “Stichting Vrienden van Goražde”

 1. Dees Frankevijle en Rabija Karo

  Als voorzitter en als secretaris-penningmeester van Stichting Vrienden van Goražde waren wij op zoek naar een webdesigner voor het ontwerpen van een website voor onze stichting.

  Wij waren op zoek naar een designer die met een duidelijk en overzichtelijk ontwerp de boodschap van onze stichting weer kan geven, tegen een redelijk tarief. Kortom iemand die met passie, enthousiasme en kennis, van onze opdracht een mooi eindproduct zou maken.

  Zo zijn wij terecht gekomen bij Albert Hoogendoorn van AH Development. Een zeer goede keus zou al snel blijken. De suggesties en de toevoegingen van Albert bij de vormgeving van onze ideeën zijn een meerwaarde gebleken voor de uiteindelijke totstandkoming van onze website http://www.vriendenvangorazde.com

  Albert, onze hartelijke dank hiervoor!!

  Dees Frankevijle en Rabija Karo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *