Niet alleen een forum moest er komen. Bij het waterscooter forum was ook een webshop gepland.

Daarvoor is de combinatie van WordPress met deWoocommerce webshop plugin uitstekend geschikt. Voor een kleine tot middelgrote webshop biedt deze combinatie meer dan genoeg mogelijkheden, terwijl het wat simpeler werkt dan bijvoorbeeld de Magenta webshop software.

Vandaag, 2 januari 2015 was het dan zover. Zowel het forum als de webshop werden officieel overgedragen aan de trotse eigenaar Sjoerd van Oort.

Bent u een watersportliefhebber, en heeft u iets nodig voor uw jetski of waterscooter, kijk dan eens in deze webshop.

About Albert Hoogendoorn

Albert Hoogendoorn is de eigenaar van AH Webdevelopment, een jong bedrijf dat wordpress websites en webshops maakt voor (veelal startende) ondernemers, zzp-ers, particulieren en non-profit organisaties. Vraag een offerte aan. | Neem contact met me op.

One Response to “Waterscooter Webshop Benelux”

 1. Sjoerd van Oort

  Albert heeft voor mij 2 uiterst professionele website’s in elkaar gezet. Een resultaat waar ik persoonlijk onwijs tevreden over ben. Albert is een ondernemer die luistert naar zijn klant. Dit is iets wat natuurlijk uiterst belangrijk is bij het afstemmen van een website op iemand zijn persoonlijke wensen. Van het kleinste detail tot het gehele thema heeft Albert het naar mijn zin kunnen maken. Kort om een echte aanrader die weet waar die mee bezig is.”

  Nogmaals Hartelijk bedankt voor de prettige samenwerking!!

  Met vriendelijke groet,

  Sjoerd van Oort

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *